Отзиви

NEW-PROMED-2В младостта си обикновено не мислим за здравето си, не се пазим достатъчно и жънем резултатите от това на стари години. При мен се развиха много заболявания, понижи се самочувствието ми, стигнах и до болницата с диагноза простатит: честа нужда от уриниране, придружено от силна болка, която през деня беше търпима, но  през нощта ставаше наистина непоносима, почти напълно изгубих съня си. Моето спасение се прояви в балсам „Промед“. Изчезна болката и най-важното е, че сега спя спокойно през нощта и не ставам по няколко пъти. Моите резултати вдъхновиха и съпругата ми. Въпреки, че тя започна да го използва по-късно от мен, вече може да се похвали с нормализиране на нейното високо кръвно, утихнаха постоянните болки в ставите й, а резултатите при изследване на щитовидната жлеза удивиха дори лекарите. Поизчистиха се и песъчинките в бъбреците й. Дори зъбобол успокояваме с него. За тези няколко години „Промед“ стана нашият домашен доктор. Чувстваме се добре, за което сме ви много благодарни!

                                                                                            Х.Москов, 64г., гр.Варна

На млади години не мислех за здравето си: неправилното хранене, цигарите, а после и една катастрофа ме доведоха до доста сериозни здравословни проблеми: гастрит, тромбофлебит, високо кръвно налягане и още куп неща. Чак когато разбрах, че лекарствата колкото помагат, толкова и вредят, стигнах до решението да използвам билки и билкови продукти. Да, не е много удобно да правя запарки, отвари, компреси и т.н., но наскоро прочетох за маслото “Кедров дар“ и реших да го закупя. За пръв път от много години почувствах лекота и бодрост в моя организъм. Чудна работа, но все едно ставите ми са смазани от вътре. Ставането сутрин в вече много-много по-леко. Кръвното налягане не се качва до високи граници, а постоянните болки в стомаха и запека изчезнаха. Просто не съм очаквал такъв резултат толкова бързо. Използвам го по определена схема и масажирам с него болните ми стави.

А. Букев, 63 г.гр. Бургас

Oколо 5 години използвам балсам „Промед“ с почивки и прекъсвания. Облепиховото масло, което се съдържа в него, ми помогна да се справя със стомашните проблеми (гастрит, язва). Маслото от кедрово орехче повиши защитните сили на моя организъм, укрепи имунната ми система. Последните 4 години почти не боледувам от настинки и вирусни заболявания. Пердето на лявото ми око, което преди 5 години започна да ме безпокои, сега го няма. С Балсама регулирам и кръвната захар. Горещо го препоръчвам и на мои познати, които също решиха състояния като хемороиди, песъчинки и камъчета в бъбреците и жлъчката, и много други здравословни проблеми. Вече пета година не използвам лекарства и съм доволна, че с годините здравето ми не се влошава, чувствам се бодра и енергична! Благодаря ви!

                                                                           Б. Стоименова, 71 г.гр.Нови Искър.

Купувам „Промед“ за своя баща, който прекара един инсулт и три инфаркта. В резултат на това се обостриха и другите му заболявания: катаракта, бронхиална астма, слабост, безсъние, киселини в стомаха и др. Старая се да му осигуря добро лечение, но най-много ни харесва балсам „Промед“. Първото повлияване той почувства още след първите 2 опаковки, но вече 4-та година  от използването му резултатите са още по-добри. Отказахме се от операция на очите, тъй като баща ми започна да вижда по-добре, спря сълзенето. Вече може да яде по-разнообразна храна, няма киселини и болки в стомаха. Движението му е по-стабилно и по-уверено. Измъчващата го дълги години кашлица, намаля доста и  той  почти спря да използва инхалатора.

Д. Янков, 76 г. гр.Кърджали

По време на операцията на гърлото ми внесоха някаква инфекция, която бързо започна да  прогресира. В началото ми беше трудно да се храня и да пия, но скоро положението се влоши още повече. Аз не можех да говоря повече от една година. Лекарствата не даваха никакви резултати. Започнах да търся билки за моя случай и се натъкнах на кедрова смола, свойствата на която много ме впечатлиха. Така стигнах до капки „Кедров дар“. Те се оказаха моето спасение.  С тази смес от кедрова смола, кедрово и облепихово масло преодолях инфекцията и  отново, макар и с дрезгав глас, започнах да говоря. Заедно  с този проблем, реших и други мои здравословни недъзи. Високото ми кръвно от 200/90 падна до 145/80, спряха болки в коленете и се нормализира работата на стомаха и червата. Нямам ги вече и проблемите със запек и външни хемороиди! Благодаря ви за този прекрасен продукт!

                                                       А.Фирстова,58г. гр. Новосибирск

Още от млади години имам стомашни проблеми, после лекарите ме диагностицираха със захарен диабет тип 2 и като следствие започнаха всички други заболявания. Всеки ден приемах по 12 таблетки. Проблемите със стомаха се увеличиха многократно. Започнах да търся билкови продукти, защото повече не издържах. Една приятелка ме посъветва да купя ‚Промед‘, тя го е давала на мъжа си, който е с прекаран инсулт и е забелязала, че балсамът помага не само за слединсултно състояние, но и за много други неща. Използвах го повече от една година, в резултат на това кръвната ми захар намаля от 11-15 единици до 6-7 единици. Всичките рани, които получавах от време на време много бързо започнаха да зарастват. Подобри се и зрението ми, сега мога да чета по-едър шрифт без очила. Изчезнаха киселините и болките в стомаха, възелът на щитовидната ми жлеза също доста намаля и лекарят ми каза, че операция за сега не се налага.

                                                                                            З.Косева, 55 г. гр. Благоевград

NEW-PROMED-2Отдавна зная, че пчелният мед и продуктите му са много ефикасни за човешкия организъм, и ги ползвам постоянно, но балсам “Промед“ за мен е на 1 –во място, защото от личен опит установих, че сместа от пчелен мед и масла е още по-ефикасна. Доста години го ползвам задължително вътрешно, а когато се налага – външно, и сега мога да изброя, какви здравословни проблеми реших с негова помощ: измъчваха ме гъбички между пръстите на краката. Стигаше се направо до незарастващи рани, след 1,5 месеца втриване на балсама, напълно се избавих от тях. Когато започват да падат температурите през зимата, правя с Промед гаргара против ангина, слагам го по малко в носа срещу хрема, намазвам бронхите, за да нямам кашлица. Балсамът стана за мен като домашен лекар. След вътрешен прием изчезнаха проблемите с простатната жлеза, нормализира се високото кръвно налягане. Благодаря много на създателите на този чудесен продукт!

Д.Станев, 68 г. гр. София

promed-new-boxОт години страдам от остеохондроза. Измъчваха ме болки и изтръпване в ръцете и пръстите, главоболие и световъртеж. Няколко години приемам „Промед“ и съм възхитена от него. Приемам го вътрешно и външно. Той ми помогна да се отърва от шип в петата, а почти нямам симптоми и на остеохондроза.  Моят зет също използва „Промед“ против язва на дванадесетопръстника. След приема на 5-6 опаковки отишъл при доктора, който му казал следното: “Ако не съм те познавал като мой пациент, никога нямаше да повярвам, че си имал язва!“ Също така и кръвното му намаля значително.

А. Димитрова, 61г. гр. Козлодуй

 

promed-sm2През август 2006 г. ме оперираха и ми отстраниха тумор. Много тежко изкарах първите две химиотерапии. Съседката ме посъветва да опитам балсам “Промед“. Започнах редовно да го приемам (заедно с другите таблетки), въпреки че вече на нищо не се надявах. Имам диабет, кръвната захар преди операцията беше 14,6 ед., а след  нея – достигна до  22 ед. Благодарение на „Промед“, който използвам вече четвърта година с почивки, кръвната ми захар е около 7- 8 ед. Болките в костите ми изчезнаха, започнах по-добре да виждам. Благодря ви много за този продукт!

                                                                           Ст. Лазаров, 56 г. гр. София

Приемете моите благодарности за балсам „Промед“! Това е един наистина много ефикасен билков препарат, който подобри здравето ми и продължава да го поддържа в удовлетворително състояние за моите години. След първите опаковки от балсама високото ми кръвно се понижи до граници, които отдавна не бях имала. Почувствах прилив на сили и бодрост. След четири месеца прием на “Промед“ се наложи да сменя и очилата: докторът установи, че диоптрите ми от +4,5  са се променили на +3,5. Използвам балсама вече 3-та година и спрях да пия всякакви лекарства. Накарах и мъжа ми да започне да приема „Промед“. При него имаше още по-сложни проблеми, и вече със сигурност можем да кажем, че балсамът им повлия много положително: изчезна една от кистите в черния дроб, а другата доста намали размера си. Пикочната киселина се понижи, а вече има резултат и при подаграта. Купихме и крем „Ефектум“,  който в съчетание с балсама даде още по-добър ефект при намаляването на болките в ставите и разширените вени.

                                                                                       Р. Страшимирова, 71 г. гр. Мизия

 

След приема на балсам „Десет сили Алтайски“ аз лично се убедих, че здравословното ни състояние може да бъде подобрено не само с лекарствени препарати, но и със средства на основата на природни продукти като пчелен мед и билки. По-рано не съм използвала билки, тъй като трябваше да правя отвари, да ги нося със себе си на работа и т.н. За  облекчаване на здравословните ми проблеми гълтах таблетки, които увредиха не само стомаха ми, но и черния ми дроб. Вече съм пенсионерка и чак сега започнах да мисля за природни продукти.

Използвам „Десет сили Алтайски“ повече от  половин година и съм много доволна. Спряха болките в стомаха и жлъчката, подобри се работата на стомашно-чревния тракт, поизчезнаха хемороидите. Чувствам се бодра, освен това тази зима не страдах от настинки, които през последните години не ме пропускаха. Благодаря Ви много!                                                                                                                                                  М. Добринова, 65 г.гр.Бяла, обл.Варна

Имах проблеми със стомашно-чревния тракт, в следствие на което получих хроничен панкреатит. Лекарската „присъда“беше: доживотно лечение. Постоянно имах тежест и подуване на корема след хранене, гадене, болка в горната част на корема, разпространяваща се към гърба, загуба на тегло, диария. Представих си как ще гълтам лекарствата до края на живота си и реших да мина на билколечение. Купих си балсам „Промед“ и вече трета година го използвам. Първият резултат беше по-спокойният ми сън, а намаляване на болките получих още след първите 2 опаковки. Колкото повече го използвам, толкова повече  усещам подобрение на здравословно ми състояние. Дори и зрението ми стана по-добро. Майка ми, наблюдавайки промените в моето здраве, реши да купи балсам „Десет сили алтайски“ (по-силен препарат), т.к. има повече проблеми: хипертония, възел на щитовидната жлеза, катаракта, коксартроза. Болките  в ставите я измъчваха вече десетина години.  Освен приема вътрешно, тя го налагаше и като компрес на коленете за цяла нощ, и резултатът беше потресаващ! Болките вече ги нямаше, спокойно изкачва стълбите и ходи на по-далечни разстояния. Кръвното  й от 200, се понижи на 140! Балсамът много добре повлия и на щитовидната жлеза: възелът стана почти незабележим и изследванията са по-добри от тези, които бяха до приема на балсама. Купих и крем „Ефектум“. В комбинацията с балсамите те дават още по-добър ефект  за намаляване на болките в ставите и  при шипове. Майка ми е на 83 години и направо казва: ако не бяха вашите продукти, не зная как  щях да доживея до тези години! Прилагам балсамите навсякъде: при различни  видове ранички, опарване на кожата, зъбобол и при всякакви други  възпаления с много добър резултат. Зная, че напредването на възрастта не прави  човека по-здрав, но вашите продукти поддържат здравето  на семейството  ни на ниво, което позволява да не усещаме годините си! Благодарим  ви много!

                                                                          Д.Соколова, 55г.гр.София

Използвам балсам “Промед“ вече 5-та година. За себе си разбрах, че остаряващият организъм трябва постоянно с нещо да се поддържа. Аз съм инженер и постоянно чета подобна литература и стигнах до извода, че регулярното използване на билкови препарати, билки, пчелен мед, може да замести лекарствата. Моето слабо място – това е сърцето и кръвоносните съдове: атеросклероза, стенокардия, тахикардия, и разбира се, високото кръвно налягане, а също така и глаукома. Сега се чувствам много добре: сърцето не ме безпокои, ритъмът му е в норма, глаукомата не прогресира, дори започнах по-добре да виждам. Хапчета последната половин година въобще не приемам. Преди една година купих и „Десет сили Алтайски“, и от време от време ги редувам и се радвам на бодрото си състояние!

                                                                                                  Ю. Младенов, 63г.гр. Пловдив

След операцията нямам 2/3 от стомаха си, изкарах 3 инсулта, почти не ставах от леглото си, имах парализирани крайници. Измъчваше ме и бронхиална астма. Направо бях развалина. Лекарства пиех със шепи, но подобрение не настъпваше. Роднините ми вече не знаеха какво да ми дават и на какъв доктор да ме заведат. Някой ги посъветвал да купят „Промед“. От тогава минаха 3,5 години и аз започнах да ставам, ръката и кракът ми започнаха да се движат, а инхалатора съвсем оставих. След като започнаха да внасят балсам „Десет сили Алтайски“ и крем “Ефектум“, купих и от тях. Сега ги редувам: 2-3 месеца използвам единия балсам, после 2-3 месеца другия, а крем „Ефектум“ намазвам на разширените вени. Направо се родих наново!

                                                                                            А.Николова, 59г.гр.София

Човекът на млади години не мисли за здравето си, и само  когато ставаш по-зрял, започваш да осъзнаваш, че здравето трябва да се пази от много  по-рано. След една много силна настинка не обърнах внимание на състоянието си, но увеличаването на болките ме накара да се обърна към лекари, които диагностираха проблеми с простатната жлеза. Към това време вече почти бях загубил съня си, ставането по няколко пъти през нощта и силни болки направо ме съсипваха. От комшията разбрах за „Десет сили Алтайски“ и го опитах. Вече направих 3 курса по 2 опаковки и не съжалявам. Спряха болките,  през нощта почти не ставам, чувствам прилив на сили, по-бодър съм. Някак си незабележително спряха болките в коленете и кръста. На всички препоръчвам да използват тези чудесни продукти!

                                                                                        П.Борисов, 61г.гр.Хасково

Често четях по вестниците за балсам „Промед“ и, разбира се, не вярвах, за разлика от моята приятелка. Седяхме на кафе и аз й се оплаках, че отокът и болката до нокътя на един от пръстите ми не минава от месеци, въпреки какви ли не мазилки. Тя ми даде бурканче от „Промеда“ с остатъци от балсама и каза, да направя компрес в продължение на няколко вечери. Колко голямо беше моето учудване, когато след третия компрес отокът ми мина и болката изчезна. И от тогава, вече втора година с прекъсване приемам „Промед“ и съм много доволна! Кръвната захар намаля от 12-13 ед, до 7-8 ед. Подобри се работата на стомаха, изчезнаха външните хемороиди. После купих и крем „Ефектум“, с който мазах коленете, т.к. имам и гонартроза. Отоците и болките в коленете не се появяват вече от година и половина.

                                                                                                                 Л.Ангелова, 58г.Пловдив

Никога не съм се е замислял сериозно за своето здраве, ако нещо ме заболи, изпивам  хапчето и продължавам напред. По този начин проблемите се натрупваха и развих куп заболявания. Сега съм пенсионер и имам повече време да обръщам внимание на здравето си и се поинтересувах от билкотерапия. Доста неща съм опитал, и сега се спрях на „Промед“. От резултатите бях много учуден. Съпругата ми забеляза, че започна по-рядко да ми мери кръвното, от леглото ставам без охкане и се движа по-лесно. Почти спряха признаците на стенокардия. Мина болката, приченена от шиповете в петата. Кръвното ми спадна от 200/100 до 130/80 ед. Значително се подобри общото ми състояние. Много съм доволен от този балсам!

                                                                                                          Н.Влаев, 67г.гр.Търговище

Балсам „Десет сили Алтайски“ е продукт, който сега  препоръчвам на всичките си познати. Преди половин година прекарах инсулт, след който изпитвах почти постоянно главоболие, едва се движех, имах нарушена реч. След 2 курса използване на балсама се появи първият ефект. Почувствах прилив на силите си, парализираната ръка започна да се движи по-активно, а постепенно, но уверенно, се възстанови и речта. След инсулта използвах много лекарства, след тях се появиха проблеми със стомашно-чревния тракт. Балсамът и на тези проблеми повлия в положителна страна. Изчезнаха  болките и тежестта в стомаха  и черния дроб. Благодаря ви за този продукт, даващ шанс  за по-нормален живот.

  Д.Динчева, 56г.,гр Своге

Използвам балсам „Десет сили Алтайски“ вече половин година и съм много доволна. Препаратът ми помогна за много здравословни проблеми (аритмия, стенокардия, хипертония). Поизчезнаха симптоми както болки и дискомфорт в гърдите, задух, нормализира се кръвното налягане, пулсът е в норма. Заедно с балсама  закупих и крем „Ефектум“ за болните ми стави и разширените вени. Благодарение на тази комбинация – използването на балсама вътрешно и намазването на  крема външно, получих резултат при гонартроза. Мога да се движа без тези ужасни болки в коленете и кръста. Сега съм вече постоянен ваш клиент.

                                                                      А. Семерджиева, 61г. гр.Кърджали

След приема на „Промед“ се убедих, че със своите здравословни проблеми мога да се справя не само с медикаменти, но и с препарати на основата на билки. Особено ме впечатли, че в балсама има облепихово масло, за което помня разказите на майка ми как решила своите стомашни проблеми точно с него. Тя имаше язва на стомаха и когато бяхме малки, всичките ни ранички мажеше с него, които незабележимо и много бързо зарастваха. След използването на 6 опаковки „Промед“ забелязах, че доста голям възел на щитовидната ми жлеза  намаля и лекарите вече не ми препоръчват операция. А също така повлия и на цистита, който  ме измъчваше години наред.

                                                                                    Д. Стойчева, 49г. гр.София

Не признавах билковата терапия, защото това изисква и време, и усилия – да правиш отвари и да не пропускаш прием. Повече наблягах на таблетки, които само гълтах на бързо и мислех, че решавам проблемите си по-бързо. Но след време от голямото количество медикаменти, получих увреждания  на черния дроб и реших да се обърна към концентрирани билкови препарати, които са по-удобни за приемане и не са агресивни, както лекарствата. Така стигнах и до балсам „Промед“. За тези 2 години употреба на балсама получих доста добри резултати и в понижаването на кръвното налягане, нервната система, простатната жлеза и подаграта.

                                                                                              Н.Янчев, 58г., гр.Силистра

Много бързо мина младостта, някак си незабележимо дойде старостта, а заедно с нея и здравословните проблеми: гонартроза, коксартроза, астма, захарен диабет и още куп неща. Таблетките помагат до някъде, но за всяко заболяване трябва да приемам поне по една таблетка, и вече ги пиех с цяла шепа. Прочетох рекламата за „Промед“ и реших да го използвам, за да разбера, дали  рекламата лъже или не. След първата опаковка почувствах само някакво успокоение, започнах да спя по-спокойно. Колкото повече го приемам, толкова повече забелязвам промените в моя организъм: започнах да виждам по-добре, болките в ставите изчезнаха, оставих инхалатора, кръвната захар намаля, през зимата не боледувам от настинки. Благодаря ви за този наистина ефекасен продукт!

                                                                                           М.Добрев, 68г.гр.София

 

IMG_05311Казвам се Стоян Стоянов и съм на 81 години. Вече и не помня колко време използвам  балсам „Промед“, някъде 2-3 години. Още след  приема на първите 2 бройки балсам почувствах резултат. Изкарах песъчинки и малки камъчета от бъбреците си. Преди много години имах туберкулоза и бях опериран. Операцията мина доста успешно, но все пак годините взимат своето и започнах по-трудно да дишам, защото съм пушач от почти 50 години. След използването на „Промед“ и този проблем се поизчисти. Кръвното ми се нормализира. През зимата почти не боледувам от настинки или ги понасям много по-леко. Никога не съм мислел, че ще доживея до тези години. Бодър съм, жизнен съм и съм много доволен от балсам „Промед“.

С.Стоянов, 81г. гр. Перник

През младите години не се оплаквах от здравето си, мислих, че то винаги ще бъде същото.Но годините минават и  взимат своето. Появи се хипертония.Кръвното постепенно стигаше до 180-190/90, силни болки в главата, световъртеж, „мушички“ пред очите. За ради хипертонически кризи често лежах в болницата. Разбрах, че трябва сериозно да се заема със здравето си, да не стигна до инсулта или инфаркта. Почнах с  балсам „Промед“ и сега продължавам с „Десет сили Алтайски“. Кръвното се е нормализира. Намалих таблетките, по-някога и съвсем не ги приемам. Подобри се общото състояние, по-лесно заспивам и сънът ми е спокоен. Нормализирала се работа на стомашно-чревния тракт, повиши се работоспособност.Благодаря Ви много, че помагате да се справя с проблемите си!

К.Кръстев,57 г. гр. Попово

След тежка травма получих дискова херния. Нямам думи да опиша, какви невероятни, ужасни болки изпитвах в продължение на няколко години. Почти не можех да седя, от леглото ставах с голяма мъка. Близките вече не знаеха как да ми помогнат. Веднъж дъщерята ми донесе балсам „Десет сили Алтайски“ и крем „Ефектум“. Честно казано, тогава ми беше все едно с какво се мажа и какво гълтам, само и само нещо да ми облекчи това непоносимо състояние. Вече използвах  6 опаковки балсам и 3 броя крем  и искам да благодаря на тези хора, които са направили този балсам! Невероятно, но започнах да се движа без болка!!!

А.Тодоров, 54 г. гр. Елхово

Не веднъж  чух за доброто действие на балсам „Десет сили Алтайски“, но вече се убедих и сама. Постоянните проблеми с цистита и хемороидите ме накараха  да купя този балсам и резултатите са повече от добри. Приемах го вътрешно 2-3 пъти на ден и го  мазах  по  хемороидалните възли. След 1 месец изчезнаха  кръвотечението, сърбежите и болките. Благодаря ви много!

Й.Цачева  49г. гр. Благоевград

Моята майка е на 80 години и има начален стадий на  Алцхаймер. Постепенно  губи  паметта си, изпитва трудности при общуване, затруднен говор, промени в настроението плюс всичките здравословни проблеми, които има  човек на тази възраст. Угаждам й във всичко, тъй като тя е прекрасна майка. Преди 3 месеца й купих балсам „Промед“, не надявайки се на нищо, но неочаквано получихме добър резултат. Изкара песъчинки от бъбреците й, нормализира се кръвното налягане, стана много по-спокойна, почти няма признаци на агресия. Съветвам всички, които имат възрастни родители, да използват продукти като балсам „Промед“, за да облекчат старините им, защото те го заслужават!

Н.Заркова, 50 г. гр.Монтана

IMG_05261От септември 2013г. използвам балсам „Десет сили Алтайски“ по 2 опаковки месечно. И за тези месеци получих особено добър резултат. Имах проблеми с простатната жлеза и преди години бях опериран, но след операцията продължавах да ставам през нощта по няколко пъти, а сега вече и сънят ми е по-спокоен и ставанията ми намаляха значително. Също така имам дегенерация на ретината и зрението и по тази причина ми е много зле. След 6-7 опаковки започнах да виждам по-отчетливо силуетите, дори мога да подрязвам лозята в градинката ми. И тъй като започнах да различавам предметите по-добре, всичките ми движения станаха по-бързи и  по –уверени. Утихнаха проблемите и с артритните болки в тазобедрената и коленните стави. На последната презентация закупих и крем „Ефектум“. Още от първите намазвания по вратната зона почувствах облекчение и намаляване на болките в главата. Мажа го по шиповете, които най-вероятно, ми притискат нервите и затова получавам главоболие. Много, много съм благодарен на комшията ми, който ме заведе на презентацията за тези удивителни продукти!

К.Кънев, 79 г. гр. Стара Загора

 

fohwesa

Казвам се Димитър Генов и съм на 85 години. Четиридесет години работих като машинист.  Вкъщи имах и градина, за която цял живот се грижех – голяма физическа работа и напрежение. С годините здравето ми се влоши: направиха ми операция на пикочния мехур, имах проблеми с коленните стави, шипове,  т.е.  имах всички болежки, които съпровождат хората на моите години. Купих Балсам „Десет сили Алатайски“ през  ноември тази година. По време на  използването още на първото бурканче почувствах прилив на сили, повече енергия и  най-важното – болките  в колената ми намаляха доста и спрях да куцам. Разширените вени, които доста изпъкваха и ме беспокояха, сега като че ли се прибраха. През  декември купих още едно бурканче от балсама, което ми предава сили, бодрост и движение без болка. Благодаря!

Д.Генов, 85г., гр. Мездра

Отскоро разбрах, че имам атеросклероза на долните крайници: измъчваха ме обща слабост, световъртеж, болки в мускулите при ходене. Малките ранички по кожата ми много бавно  заздравяваха, а на места се появиха и трофични язви.Потърсих информация за това заболяване и разбрах, че то може да доведе до хипертония, бъбречна недостатъчност  и др. По това време случайно прочетох реклама за „Десет сили Алтайски“и реших да го опитам. След първия курс ( 2 опаковки) изчезна слабостта, почувствах прилив на сили. След втория и третия курс раните почнаха да намаляват, и почти изчезнаха. При последните изследвания на кръвта триглицеридите вече доста са намалели( около 2,0 mmol/l). Сега продължавам да използвам балсама за да получа още по-добър резултат.

Н. Георгиева, 60.г, гр.Варна

Изкарах 3 микроинсулта, кръвното налягане стигаше до 240 ед.Както при всички хора на моята възраст имах болки в коленета, в кръста. Едва се изкачвах по стъпалата.Често срещах реклама на балсам „Десет сили алтайски“, и разбира се, не вярвах. Обаче влошаването на здравословното ми състояние и страха пред по-силния инсулт ме накара да го купя и не сбърках.Използвам балсама вече 1 година по 2 опаковки месечно и се чувствам  много по-добре:кръвното се е понижило до 130-140, нямам аритмия, болките в ставите поотминаха, разширените вени станаха по-незабележими. Движа се с лекота, която вече не съм изпитвала от много години!

К.Русева, 71 г. гр.Ямбол

Искам да разкажа за резултатите, които получих от приема на „Промед“.Проблемите ми са много:стенокардия, хипертония, гонартроза, проблеми с черния дроб, все по-силно влошаване на зрението.Приемам балсам вече 2 години, като през лятото правя почивка  1-2 месеца и да ви кажа, че съм много доволен! За тези 2 зими не съм боледувал от настинка, нормализира ми се кръвното,намаляха болките в сърдечната област и черния дроб, вече мога да спя и на лявата страна, по-леко се движа, и най-важното, спря да прогресира глаукомата, дори  и виждам по-добре! Благодаря Ви много!

С. Димитров, 77г. гр.Видин

От 1988 година имам псориазис, практически по цялото ми тяло, а също така и захарен диабет.Нивото на захарта достигаше до 23 ед.Опитвах какво ли не, но резултатът беше един и същ.Преди 3 години почнах да изполвам „Промед“ по 3 пъти на ден вътрешно, и допълнително мажех  псориатичните плаки. Сериозният резултатът почувствах след 4-та опаковка. Захарта се понижи до 7-8 ед.Кожата доста се поизчисти.Сега редувам „Промед“ с  „Десет сили алтайски“ и крем „Ефектум“, което не позволява псориазиса пак да се прояви.

Ц. Добринска, 59г.гр.София

Моята майка има остеопороза и разширение на  вени, толкова силно, че тя постоянно ходеше с панталони, за да ги прикрие. Купих й  крем „Ефектум“ и след един месец  мазане   спаднаха отоците и зачервяването. Като се  уверихме  в добрите резултати на вашата продукция, купих  и „Десет сили алтайски“. С неговия прием вътрешно по 3 пъти на ден и мазане  с „Ефектум“ получихме  добър резултат и при остеопорозата: поспряха болките в тазобедрената част и коленета. Изследванията са показали, че за последните  9 месеца няма прогрес на този проблем, дори има  повишаване на съдържанието на  калций.

И. Новакова, 62г. гр. Несебър

Много съм благодарна на създателите на „Промеда“! Приемам балсам вече няколко месеца по 3 пъти на ден на гладно.Имах панкреатит, съпровождащия се със силна болка в горната част на коремната област  особено след яденето. А също така измъчваха ме постоянни проблеми с гърлото. Водата, която пиех, трябваше да бъде винаги топла. След използване на „Промеда“признаците на панкреатита постепенно изчезнаха:гаденето,повръщането, подут и болезнен корем. Нормализира се кръвното налягане. След честото правене на гаргара с „Промед“ спря да боли и гърлото.А още много съм доволна от балсама като козметично средство за кожата на лицето. Правя маски с него един път седмично и близките ми  казват, че изглеждам много добре!

И.Атанасова 53г., гр.София

От много години имам проблеми с опорно-двигателен апарат, шийна остеохондроза, болки в кръста и коленета. Едва се движех в къщи, а за излизането да не говоря. Преди 1 месец дъщърята ми купи крем „Ефектум“, който мазах по 3 пъти на ден болните  места по схемата, показана във опътването и сега вече имам първите резултати: поспряха главоболие,световъртеж, болка в ръцете, изтръпване и изстиване на пръстите. Вече мога да върша домашаната работа и да излизам на вън, да правя леки разходки.Благодаря ви много!                                              

А. Сърбезова, 74г.гр.Хасково

Благодаря Ви за чудесния балсам „Десет сили алтайски“! Лекарите не можеха да уточнят диагнозата, но подозираха, че имам притиснат нерв, поради което имах постоянно главозамайване, едва се движех, имах чувството, че всеки момент ще падна. Понякога болката се разпространяваше към ръката и пръстите. Нямах желание за нищо, ставайки сутрин, чудех се дали ще успея да свърша нещо, преди да получа световъртеж. Лекарствата помагаха само за момент. Започнах да използвам балсама, не напълно вярвайки в свойствата му, описани по вестниците, но още след първата опаковка почувствах облекчение. Болките в главата започнаха да се появяват по-рядко, главозамайването не е толкова силно и често, започнах да ходя по-уверено, и най-важното, че вече имам надежда, че ще се оправя. След 4-тата опаковка се чувствам доста по-добре и смятам да продължа да го използвам, за да се оправя напълно.

Г. Славова, 45г, гр. Сандански

Вече 10 години не знаех какво значи да живееш без болки в коленете. Диагнозата е гонартроза на колянната става. Както ми каза докторът: “Не си първата, не си последната“. Почти се бях примирила, но все пак използвах какво ли не: и лекарства , и билки. В търсенето на някакво облекчение се натъкнах на презентацията на балсам „Десет сили алтайски“ и сега го използвам вече 3-ти месец. Първото, което почувствах, е прилив на сили и успокоение. Някак си незабележително започнах да ставам по-леко, намаляха сковаността в ставите и болките при раздвижване. А допълнителното мазане на коленете с крема „Ефектум“ допринесе  още по-голямо облекчение на ужасните болки. Просто невероятно! Благодаря Ви за помощта!

Л.Карамфилова,  61 г.София

Имах много чести пристъпи на стенокардия и аритмия в течение на 4 години. Как се измъчвах, нямам думи! Кризите бяха толкова чести, че бързата помощ виках по няколко пъти на седмица. Бях принудена да търся някаква алтернатива на лекарствата. Започнах да използвам  балсам „Промед“. Сега се чувствам като нов човек. Почти не изполвам таблетки, забравих кога последен път виках бързата помощ. Изчезнаха  болките, натиска и стягането в областта на гърдите, врата, челюстта, рамото и горната част на гърба. Благодаря Ви за този удивителен продукт!

А. Томова, 67г. гр.Кубрат

През пролетта на тази година поръчах и получих от Вас 2 бурканчета от балсама „Промед“. Имах голяма рана на десния крак, която поради диабета тип 2, от който боледувам, не зарастваше от 9 месеца въпреки силните антибиотици. Още след първото бурканче раната започна да се затваря, а след целия курс напълно оздравя. За това безкрайно Ви благодаря!

Адвокат И.Иванов, гр. Варна

Купих балсам „Десет сили алтайски“ за моя мъж, който преди 2 години получи инсулт и почти не ставаше от леглото. Не можеше да говори, произнасяше само отделни звуци, крайниците му бяха частично парализирани. След използването на  4 опаковки балсам за един месец, за мое учудване мъжът ми започна да говори по-отчетливо, движенията на ръцете станаха по-координирани. Имам първите резултати, които много ме радват. Ще продължа да го използвам, надявайки се на по-голям успех!

К. Павлова, гр. Асеновград

„Промед“ приемах в течение на няколко  месеца. Имах язва, гастрит, съпровождани с болки, киселини, повръщане. Началните симптоми на подобрение почувствах още след  първата опаковка вътрешен прием на балсама. Сега след една година го приемам с прекъсване от 2-3 месеца и се чувствам отлично! Мога да си позволя да  ям каквото поискам, но разбира се, в разумните граници. Повече от 10 години имам дискова херния. Болките са ужасни. Намазвах и по самите повредени дискове и болката постепенно отмина. „Промед” помага и за отслабване! Благодаря Ви много!

Н. Ненов, 58 г. гр. Девня

От вестник „Ретро” разбрах за балсам „Промед”. Имах проблеми с кръвта – анемия, колит, миома. Хемоглобинът ми беше около 100 г/л, а след приема на балсама се възстанови до 135-136 г/л. Чувствам прилив на сили, невероятна лекота, много енергия. Моя близка също го използва след химиотерапия за по-бързо възстановяване.

Б.Костова, 38г. гр. Русе

От 2006 година имам перде на окото. От 2  години приемам балсам „Промед” по 3 пъти на ден и зрението ми  се подобри, пердето се изчисти, за което просто нямам думи! На 79 години съм, чувствам се прекрасно за моите години и с моя мъж, който също има много здравословни проблеми, поддържаме здравето си с този прекрасен продукт!

Т. Стоилова, 79 г. гр. Благоевград

Имам дискова херния  в шийния отдел и  в поясно-кръстния отдел на гръбначния стълб, което се съпровожда от главоболие, световъртеж, скокове на артериалното налягане, болки в областта на раменете и ръцете, изтръпване на пръстите на ръцете, болки в кръста и долната част на краката, изтръпване на пръстите на краката. Положението беше отчайващо, движех се с бастуни и се чувствах като инвалид. Вече на нищо не вярвах, но все пак реших да опитам балсам „Десет сили Алтайски“. Още след 1-та опаковка почувствах прилив на сили, а след 6 месеца непрекъсното приемане на балсама вече се движа без бастун и ужасни болки. Кръвното се нормализира, нямам изтръпване на крайниците и за пръв път от много години се  наслаждавам на движението.Благодаря!

М.Ненков, 54г. гр. Асеновград

Години наред страдам от цистит. Изпитвах страшен дискомфорт. Първоначално използвах балсам „Промед“, а сега и „Десет сили алтайски“. Резултатът е повече от добър. Забелязах също така, че почти спрях да боледувам през зимата от настинки, имам повече сили и бодрост!

И. Славова, 35г, гр. София

Болна съм от псориазис и доста години се мъчих, но накрая открих лечението и сега съм много добре. Мажа се сутрин и вечер с крем „Ефектум“ и консумирам балсам „Десет сили алтайски“. За няколко седмици ми изчисти почти всички плаки и местата с големите рани заздравяха, сега кожата ми е гладка и с нормален цвят на здрав човек.

Б. Борисова, 44г. гр. Кюстендил

Знам, че мумийото се използва при наличието на камъни в бъбреците, но т.к. на можех да го намеря, реших да се възползвам от балсам „Десет сили Алтайски“, в състава на който влиза и мумийото. След приема на 2 шишета балсам получих лека криза и изкарах доста песъчинки. Цяла година приемах този продукт и сега ехографските изследвания показват, че бъбреците ми са напълно чисти. Също така забелязах, че изчезна и зъбния камък, а при намазването бързо зарастват рани от всякакъв произход.

Д. Найденов, 61г. гр.Велико Търново

Аз съм инвалид. Преживях 2 инфаркта. От много години имам и захарен диабет, инсулинозависима, границите на захарта постоянно бяха около 15 единици. Опитвах какво ли не и стигнах до „Десет сили Алтайски“. Подобрение на самочувствието си почуватвах още на първата опаковка. След петата направих изследване, което показа, че кръвната захар се понижила  до 7 единици!  А също така изследванията за щитовидната жлеза се оказаха много-много по-добри от предишните. Благодаря ви много!!!

Т.Стойчева,58г. гр.Перник

От 20 години страдам от тромбофлебит. Голям тромб разкъса стената на вената ми и една година имах огромна рана, която мазах с какво ли не, но все без резултат. Болките бяха адски. Не можех да спя не само аз, но не давах спокойствие и на моите близки. Не исках да живея, загубих надежда за оздравяването си. Една приятелка ми донесе балсам „Десет сили Алтайски“, приех го, само да не я обидя. Но неочаквано получих мъничка надежда – болката се поуспокои, раната започна да се затяга, и след 2 месеца прием на балсама тя почти зарасна!!! Аз като че ли се преродих! Много, много Ви благодаря!

Л. Михайлова,70г. гр.Асеновград

Години страдам от подагра – подуване, възпаление и  силни болки  в ставите. Съдържанието на пикочната киселина стигаше до 14 -15 единици, като следствие – камъни в бъбреците и исхемична болест на сърцето. Изпозвах половин година „Десет сили алтайски“ и след  изследването установих, че границите на пикочната киселина са намалели до 7-8 единици, след не много силна криза изкарах  и  пясъка от бъбреците. Проблемите със сърцето понамаляха, по- леко започнах да дишам.  Благодаря Ви много за този удивителен продукт!

Г. Минчев, 63г.  гр. Бургас

Искам да ви разкажа за крем „Ефектум“,  който използвам вече 6 месеца. Преди една  година паднах и травмирах коляното си и от тогава се движа с бастунче. В колянната става започна да се развива артрит, събираше се вода. Имах ужасна болка при ходене, сядене, особено тежко ставаше положението през нощта. По съвета на приятелката ми купих „Ефектум“. След 2 месеца оставих бастунчето, болките в коляното постепенно изчезнаха. Имах и разширени вени на единия крак и след мазането по тях  те забележимо започнаха да се свиват и тъмното петно избледнява. Сега всичките ми роднини го ползват и също са доволни.

С.Ангелова, 54г, гр. Перник

Преживях 2 инфаркта. Състоянието ми беше много тежко, почти не можех да ходя, задушавах се, имах хипертония, исхемична болест на сърцето и аритмия. Първите опаковки „Десет сили алтайски“ ми купи моята дъщеря, а вече след 4 месеца аз сама дойдох на презентацията на балсама да изразя голяма благодарност на съдателите на този чудесен продукт!

М. Пенкова, 54г .гр. София

След инсулта получих частична парализа на лявата страна на лицето и крайниците, не можех да говоря, устата ми беше изкривена. Съпругата ме гледаше, хранеше с лъжичка, повдигаше ме и ми даваше балсам „Десет сили алтайски“. До сега се учудвам на нейното търпение и желание за моето оздравяване. След 6 месеца такъв къртовски труд аз започнах да ставам, да се движа, да обслужвам себе си. Кръвното налягане се нормализира, изчезнаха болките в главата. Сега разказвам на моите познати, че към живота ме върна моята съпруга, балсам „Десет сили алтайски“ и божията воля.

О.Лазаров, 65г.гр. Бургас

От 4 месеца използвам балсам “Промед“. Благодаря Ви за това, че отново мога да вдигам ръцете си и да спя нощно време без болка. От години ме болят раменете и гърба, от болки не можех да спя, но още след първото бурканче състоянието ми се подобри и вече мога да се обслужвам сам. А преди две седмици купих и крем „Ефектум“ и резултатът стана още по-добър! Чувствам се по-жизнен и с желание за работа. Благодаря Ви за помощта!

М.Алексиев,  78 г.  гр.Хасково

При мен здравословните проблеми са доста. Катаракта, намален слух и диабет със съпътстващите го усложнения. След започване на приема на балсам „Десет сили алтайски” значително се подобри жизнения ми тонус. Чувствам се по-енергичен, имам подобрение на зрението, леко подобрение на слуха и доста добро повлияване на диабета. Съпругата ми е учителка и при нея има професионални заболявания – ларингит, чести вирусни заболявания, разширени вени. След приемане на балсама и тя  има доста добри резултати. Тази зима почти не е боледувала, въпреки, че в класа имаше много болни деца, по-малко болки в краката от продължителното стоене в часовете. Много сме доволни от продукта!

К. Павлов,63г. гр.Варна

Балсам „Промед“ приемах в течение на няколко  месеца. Имах гастрит – болки, киселини, повръщане.Първите симптоми на подобрение почувствах още след  3 седмици след вътрешен прием на балсама. Повече от 10 години имам дискова херния. Болките са ужасни. Намазвах по самите повредени дискове и болката постепенно отмина. „Промед” помага и за отслабване! Допълнително купих и крем „Ефектум“. За моите ставните болки той просто е невероятен! Благодаря Ви много!

Н.Славова, 43 г. София  

Много години страдам от хемороиди: постоянен сърбеж, болки, кървене. Започнах да използвам “Десет сили алтайски“ вътрешно и външно и получих поразителен резултат – нямам вече дискомфорт, удебелените вени в долната част на дебелото черво изчезнаха, нямам и болки. Имах проблеми и с  простатната жлеза. След 3 месеца използване на балсама честото уриниране намаля значително! Спряха болките и в петата, където имах един голям шип. Но всичките тези резултати не получих веднага. Използвам балсама вече от  година и съм много доволен!

Д. Русанов, 60 г., гр.Кюстендил

Това е просто невероятно! Дори в най-смелите си мисли не съм очаквала, че са възможни такива резултати! Имах нарушение на функцията на щитовидната жлеза, големи проблеми с панкреаса, в следствие на което получих и захарен диабет. Нивото на захарта достигаше до 20 ед. Лекарите вече ме подготвяха за инсулин. Точно по това време ми попадна реклама на „Десет сили алтайски“ и реших да опитам. Още от самото начало на приема почувствах облекчение, намаляха болките в панкреаса, изследванията показаха, че и състоянието на щитовидната жлеза се е нормализирало, а нивото на кръвната захар за 2 месеца се понижи до 11 ед. Болките в коленете изчезнаха, чувствам се невероятно бодра и с повече сили!

К.Райкова, 62г. гр Благоевград

Почнах да използвам „Промед“ от юни 2012г. по 2 опаковки месечно. Имах хипертония, подагра, болка в главата. От първото бурканче получих реакция, при която от носа ми започнаха да излизат секрети, но след 1 седмица всичко се изчисти и повече нямам този дискомфорт. Последните изследвания, които направих наскоро, показват нормални граници на пикочната киселина. Нямам оток на краката, кръвното налягане също се е нормализира, болката в главата ми изчезна. Сега купих и новия балсам „Десет сили Алтайски“ и от него се чувставам много добре. Бодър съм, жизнен съм и препоръчвам на приятелите ми да използват тези чудесни продукти.

Кънчо Петров, 65г., гр. Русе

На презентацията за „Промед“ идвам вече няколко пъти и искам да споделя с вас  получените резултати от изполването на продукта. Имах проблеми със стомашно-чревния тракт, хемороиди, дискинезия на жлъчните пътища, при която чувствах горчив вкус в устата, особено сутрин, гадене, оригване, непоносимост към тлъсти и пържени храни, яйчен жълтък, газирани напитки. В течение на половин година приемах „Промед“ вътрешно  и външно за хемороидите. Резултатът е прекрасен! Работата на стомашно-чревния тракт се нормализира, нямам запек, няма болки, хемороидите се прибраха чувствително и вече не кръвят. В общото състояние  наблюдавам подобрение на съня, намаля общата отпадналост, умората, главоболие, увеличи се трудоспособността ми. Благодаря ви много за това, че помагате на хората!

Л.Станчев  , 68г, гр. Търговищe

Аз съм на 72 години. Вече трети път купувам по 2 опаковки „Промед“. Имам захарен диабет, варикозно разширение на вените, гонартроза, проблеми със стомашно-чревния тракт и запек. Във вестника прочетох за балсама и реших да го опитам. И не съжалявам за това! Кръвната захар за един месец се понижи от 12  до 8 единици. Болките в гърба и краката чувствително  намаляха. Вените  видимо се  стесниха, спадна отока и бучките придобиха по-малки размери. Нямам болки в стомаха и запек. Благодаря ви много!

П. Петрова, 72 г. София

Благодаря ви за продуктите, които предлагате! Първоначално използвах балсам „Промед“, сега минах на „Десет сили Алтайски“ заедно с крема „Ефектум“ и да ви кажа, ефектът е поразителен.Кръвното се нормализира, поизчезнаха проблеми с простатата, и най-важното, с години измъчващ ме гастрит престана да се обажда.Подобри се апетита, нямам киселини, вече доста неща мога да си позволя да ям. Хемоглобинът повиши стойностите си.Спя спокойно и чувствам прилив на сили!

С. Андонов,50 г.гр.Варна

На 20 години съм и ми беше поставена диагноза улцерозен колит, заедно с анемия. В резултат загубих част от теглото си и отпаднах физически. Реших да започна балсама “Промед” и след изкаран курс с 4 опаковки, проблемът с анемията изчезна и си възвърнах предишното тегло. Когато разбрах за балсама “Десет сили алтайски” веднага реших да го изпробвам. Започнах с 1 опаковка, след нея изкарах цял курс (2 опаковки за 20 дни) и резултатът беше повече от добър. Посещенията в тоалетната намаляха и цялостното ми състояние се подобри. След препоръчителната  почика от 10 дена, смятам да изкарам поне още 1 пълен курс с 2 опаковки.

З.Ганчев гр. Пловдив 

Цялото ми семейство използва балсам „Промед“, крем „Ефектум“, а от скоро минахме и на „Десет сили Алтайски“. Особено добър ефект получи баща ми, при който след използване на 3 бурканчета „Дасет сили Атайски“ започнаха да се изхвърлят песъчинки от бъбреците. За да намали болката в кръста, той използва „Ефектум“ и наистина ефектът е добър. Кремът изполваме абсолютно всички, при когото каквото го боли: при навехване на глезените, натъртвания, изкълчване и артритни болки по ръцете, коленете, в тазобедрената част. „Промед“ помогна на майка ми да намали кръвното налягане и болките при дискова херния. На децата си намазвам ранички, които много бързо зарастват. Аз го  използвам    профилактично и се чувствам много добре!

К. Димитрова, 35г. гр.София

Живея във Виена и в София дойдох при роднините си на абитуриентски бал. За лош късмет при разтоварването на багажа се спънах, паднах лошо и „секнах“ кръста си. Вместо празненство и радостни минути с роднините си, получих ужасни болки. Една позната ме намаза с нещо и след няколко часа получих такова облекчение, че дори  не мога да повярвам, че това е факт. При уточняване, как се казва мехлема, с който бях намазана, получих отговор – крем „Ефектум“! Ще го купя и ще го нося със себе си в Австрия. Благодаря ви много!

С. Митова, 61г, гр.Виена