За Апифитофарм

АПИФИТОФАРМ е голяма международна корпорация, обединяваща под своя флаг здравето в страните от ОНД, Европа и Средна Азия. В актива на компанията са богатият опит на водещи лекари, учени-биолози, еколози и козметолози, плантации с лекарствени растения в екологически  чистите предпланини на Урал, Алтайския край и Крим, иновационни технологии, най-добрите рецепти от „СЪБРАНИТЕ СЪЧИНЕНИЯ“ на Природата.

 

И всичко това – в служба на Вашето здраве.

 

АПИФИТОФАРМ произвежда и разпространява натурални оздравителни препарати на основата на пчелни продукти, натурални растителни масла, билки, продукти от животински и минерален произход, а именно:

 

 

БАЛСАМИ: „ПРОМЕД“, „ПРОМЕДИН“, „ДЕСЕТ СИЛИ  АЛТАЙСКИ“, „МЕДОЛИЯ“, „АПИФЕРУМ“, „СТО ДАРОВ“, „ЛИТОМЕД“.

МАСЛА: „ЖИВИЦА“, „ЖИВИЦА  ПЛЮС“, „ЖИВИЦА ПЛЮС  РЕПЕЙНА“, „ЛИТОМАСЛО“.

МЕДЕНИ СИРОПИ: “ИММУНОКАРДИН“, „ЕЛЕКСИР  НА  ДЪЛГОЛЕТИЕТО“, „ЗЛАТОТО НА  МАРИЯ“,

„ЛИТОИМУНОКАРДИН“

БИОПРЕПАРАТ „ОЛЕКСИН“

КРЕМ „ЕФЕКТУМ“

СВЕЩИ РЕКТАЛНИ: “АПИФОР – 1“, „АПИФОР-2“

СВЕЩИ УШНИ

ФИТО-ВЪЗГЛАВНИЦА: „СПОКОЕН СЪН“

 

В България за момента се внасят само следните продукти: балсамите „Промед“ и Масло Сибирско прочистване “Кедров дар”.

 

Философията на АПИФИТОФАРМ: Ние сме абсолютно уверени в това, че грижата за здравето трябва да започва много преди настъпване на болестта. Затова нашата продукция е нужна и на здравите хора.

 

Ние сме убедени в това, че оздравителните продукти, създадени изключително с натурални суровини от екологически  чисти региони, са способни не само да съхранят здравето, но и да го възвърнат. Затова нашата продукция ще ви помогне при нарушения в организма.

apifito_sirye